Bliv en del af fællesskabet

I Maskens Dramaskole er det professionelle scenekunstnere, der underviser i forskellige discipliner indenfor scenekunsten:


Improvisation: er læring i at stille dig over for nye og ukendte situationer og improvisere ud fra det der opstår. Improvisation fremmer evnen til at se muligheder og få det bedste ud af forandringer og blive bedre til at samarbejde med andre.


Historiefortælling: er godt for dig og din sprogtilegnelse og udvikling. Sproget er en central og bærende del i enhver fortælling og samtidig er kommunikation et vigtigt led i din identitetsdannelse og udvikling af sociale kompetencer. Historiefortælling er vidensdeling og træning af fantasi.


Dramaturgi: er læren om hvordan en historie fortælles bedst muligt, dvs. publikum fatter interesse for den og er i stand til at følge handlingen. Vi vil gennem undervisning i dramaturgi bidrage til din viden omkring den klassiske dramaturgis otte faser.


Sang og dans: at udtrykke sig gennem stemmen og kroppen giver kendskab til dit eget og andres kropssprog, ligesom det giver forståelse for hvordan du kan blive tydeligere i dit eget liv overfor andre.


    For hvem: 8-11 år kl. 16-17 OG 12-16 år kl. 17.30-19.30
    Hvornår: Tirsdage 20. aug. - 12. nov.  2024 + 7. jan. - 29. april 2025 + forestilling 3.-4. maj 2025
    Pris: 600 kr. betales ved tilmelding til MobilePay 517486 (husk at skrive: Dramaskole og navn på    elev)
    Tilmelding: Christina Bech, cb@masken.dk (husk at skriv navn på elev, alder, tlf. nr. og forældres    mail) 

Maskens Dramaskole er støttet af Guldborgsund Kommune og Spar Nord Fonden.

Guldborgsund
Spar Nord