Hvornår

Dato: Skoler bestiller ved at ringe til tlf. 54 732 732 eller skrive til info@masken.dk 2. - 22. marts i hverdagene kl. 10 & kl. 12 og 18. marts kl. 17.15 & kl. 19.30

Varighed: 60 min

Alder: 12+

Priser

Pris: 40 kr.

Ung eller studiekort: 90 kr.

MASKEN-SÆSONKORT

KAN DU HOLDE PÅ EN HEMMELIGHED

Jeg har fortalt en hemmelighed videre. Jeg kunne ikke “holde” den. Den var for voldsom. Men hvis jeg ikke havde fortalt den videre, ville jeg også have det dårligt med mig selv. Jeg ved ikke, hvad jeg ellers skulle have gjort.

Teatret Maskens nye ungdomsforestilling ”Kan du holde på en hemmelighed?” er baseret på unges ærlige og personlige svar på spørgsmål om alle de store og små hemmeligheder, de hver især går og bærer rundt på – hemmeligheder som skriger på at blive delt med omverdenen; Har du en hemmelighed, du aldrig har fortalt til nogen? Har du røbet nogens hemmelighed? Hvad synes du er dragende ved hemmeligheder?
 

De unges hemmeligheder flyver op af Hemmelighedernes Brønd og gribes af tre skuespillere, der dykker ned i og udfolder dem på scenen med hjælp fra publikum. Skuespillerne tager hemmelighederne ud af de unges hænder, bærer og udlever dem for en stund, så publikum kan spejle sig selv og hinanden i karakterernes hemmelige dilemmaer – lette såvel som tunge. At bære på en dyb hemmelighed, man ikke kan dele med nogen. At føle sig presset til at fortælle en vens hemmelighed videre i god mening og med frygt for konsekvenserne. At have hemmeligheder for og om sine forældre. At betro sin dybeste hemmelighed til én, man stoler på, og så opleve at blive svigtet. At føle skyld og skam over noget, man holder hemmeligt samt overveje, hvornår man kan og skal holde på en hemmelighed?

Slutdato

Medvirkende

MEDVIRKENDE:

Dramatiker:  Brian Wind-Hansen

Dramaturg: Anne Nymark

Instruktør: Jens August Wille

Skuespillere: Tobias Leander, Gerard Carey Bidstrup og Carla Viola Thurøe

Scenograf: Camilla Bjørnvad

Lysdesigner: Jim Falk

Lyddesigner: Jonas Jørgensen

Videodesign: Signe Krogh

Koreografi: Sofie Christiansen

Produktionsleder: Per Aagaard

Administrativ chef: Piet Berthelsen

Kunstnerisk leder og PR: Hannah Karina Mikkelsen

Kontor/billetter: Maria Ploug