VELKOMMEN TIL TEATRET MASKEN

På Teatret Masken glæder vi os til at præsentere dig for nærværende og vedkommende scenekunst i al sin mangfoldighed. Forestillinger der er ærlige, flytter og rører dig, hvor du kan grine og græde, blive forført, rystet og forelsket.

​På Teatret Masken præsenterer vi scenekunst for alle, uanset alder og stand - kom som du er! Og når du går fra teatret, håber vi, at du går herfra med en oplevelse, der vil varer i længere tid end selve teaterstykket. En oplevelse der er tankevækkende og sætter refleksioner i gang. Oplevelser der rører dig!

Igen i år er det muligt at købe Masken-Sæson-Kort til 650,- kr., hvilket betyder, at du kan se 13 forskellige forestillinger fordelt over hele sæsonen.

Teatret Masken er egnsteater og eneste producerende professionelle teater i Guldborgsund Kommune.

Ledelsesteamet består af Piet Berthelsen, Per Aagaard og Hannah Karina Mikkelsen. Maria Ploug er assistent og står primært for billetsalg. Anne Nymark er teatrets dramaturg. Bruno Andersen tager sig af IT og video. Rengøringen sørger Annie Larsen for.

Vision
Teatret Masken lægger trædestenene, så børn og unge kan opleve scenekunstneriske stjernestunder, der giver rum for refleksion, fællesskab og en forståelse af deres rolle som både lokal- og verdensborger.

Mission
Teatret Masken er stedet, hvor fællesskaber skabes gennem scenekunst og kreative aktiviteter. Det er med til at danne os som individer og give os tilhørsforhold ”dér har jeg hjemme, der har jeg rod, derfra min verden går”.
Teatret Masken vil med scenekunstneriske oplevelser, vække børn og unges æstetiske sans for at styrke deres almene dannelse og indlæring. Det skal give dem forståelse for sig selv som menneske i det demokratiske samfund og fællesskab, de er en del af.

Kunstnerisk profil
Teatret Masken er et nytænkende teater med holdning. Vores egne iscenesættelser er kendetegnet ved intensitet, nærvær og ægthed og er rettet mod børn og unge. Historierne går fra det poetiske og komedien til alvoren og det dramatiske. Vi lægger vægt på den gode vedkommende historie, vi forstørrer og forstyrrer og vender tilværelsen på vrangen og på hovedet og bruger teatrets visuelle magiske virkemidler til at understøtte dette. Vi ønsker at bevæge publikum, give rum og tid til refleksion, øge fællesskabet og styrke tilhørsforholdet til lokalområdet.

Praktisk om Teatret Masken

Handikapvenlig
P-forhold
Voldgade 1, 4800 Nykøbing Falster
Telefon 54 732 732
CVR nr. 84 63 34 10

Pladser i salen

Børneforestilling: 130 pladser
ungdoms/voksenforestilling: 150 nummererede pladser.
Natcafé: 90 pladser