Gøglerens hjerte er en stærk og rørende fortælling.

Da den unge pige Masina i oprør mod sine forældre og længsel efter frihed løber hjemmefra, løber hun lige ind i den gamle gnavne gøgler Zappo, som er overbevist om, at han ikke har brug for nogen andre end sig selv! Zappo mærker hele tiden stik i hjertet, samtidig med at han er yderst svær at stikke i, men Masina formår dog alligevel at vinde både hans hjerte og en plads ved hans side i gøgler-motorcyklen – og deres fælles eventyrrejse på landevejene begynder.

Først er Masina allernådigst med på prøve for at assistere Zappo i hans gøglernummer som udbryderkonge, men i takt med at nummeret udvikler sig til et fælles klovnenummer, udvikler deres relation sig også mere og mere til det familiære forhold; far-datterforholdet på godt og ondt. Rejsen byder på alt fra gøgleri, klovneri, drilleri og drikkeri til savn, svigt, håb og tilgivelse.

De to enspændere mødes omkring deres brudte familiebånd, som de forsøger at holde hemmeligt for hinanden; Ingen af dem føler, de passer ind nogen steder i verden, så begge er på flugt fra deres familier.

Forestillingen undersøger behovet for at høre til nogen. Har vi ikke alle brug for nogen, eller kan vi leve et liv uden nogen at høre sammen med?

Medvirkende:

Dramatiker: Jesper Bræstrup Karlsen

Dramaturg: Anne Burup Nymark

Instruktør: Jacob Stage

Skuespillere: Josefine Glæsel og

Jacque Lauritsen

Scenograf: Inger Mikkelsen

Lysdesign: Maria Pi

Lyddesigner: Jonas Jørgensen

Produktionsleder: Nils Kragh

Tekniker: Bruno Holm Andersen

Scenehjælpere: Mikkel Ulriksen og Allan Hansen

Systue: Inger Mikkelsen

og Inge Marie Hansen

Smed: Morten Hansen

Konsulent: Frank Rubæk

Kontor: Maria Ploug

PR: Hannah Karina Mikkelsen