TIL SÆSON 2024/2025 I TEATRET MASKEN

​Vi sætter en stor ære i at producere to årlige forestillinger for børn og unge samt præsentere et bredt udvalg af de mest interessante og tankevækkende gæstespil, der pt. kan opleves i Danmark, for den unge og voksne målgruppe.

Trods økonomiske besparelser og ikke flere Natcaféer, gør vi vores bedste for både at støtte det lokale fællesskab og opretholde en høj kunstnerisk kvalitet. Vi arbejder aktivt med at søge fonds- og projektstøtte, der kan muliggøre både vores kommende egenproduktioners høje kvalitet samt undervisning af børn og unge indenfor film og scenekunst.

Vi er stolte af, at forestillingen ”TOVE” er nomineret til en Reumert-pris i kategorien ”Bedste børne- og ungdomsforestilling”. Det er en kæmpe opbakning til vores engagement i at producere scenekunst til de yngste i vores samfund. Spændingen udløses den 20. juni ved Reumert-prisuddelingen i Odense!

Vi tror på, at vi med vores arbejde bidrager til at danne børn og unge i Guldborgsund som fremtidens kulturbrugere. Vi giver vores børn og unge muligheden for at opleve professionel scenekunst – med fortællinger, der kan pirre deres nysgerrighed og åbne for nye vinkler at se verden og/eller sig selv på.

Du får i løbet af sæsonen mulighed for at opleve:

2 af Maskens egne produktioner

10 gæstespil, hvoraf de 4 spiller på henholdsvis Nykøbing F Teater, Fuglsang Kunstmuseum, Kulturfabrikken og  på Torvet i Nykøbing Falster.

Vi glæder os til at opleve det hele sammen med dig.

De bedste hilsner fra

Hannah Karina Mikkelsen
Teaterdirektør