​En ungdomsforestilling om livets store spørgsmål - skrevet på baggrund af lokale unges egne historier.

Teatret Masken har i samarbejde med dramatiker Anna Panduro og instruktør Mia Lipschitz undersøgt, i et workshopforløb med 8. klasseelever fra Guldborgsund Kommune, hvordan det er at være ung i 2017. Det indsamlede materiale, med de unges ord, danner udgangspunkt for forestillingen. sætter de unges liv på scenen - afspejler ved hjælp af forskellige karakterer, en rejse ind i ungdommens virvar af oplevelser, tanker, følelser, drømme og ikke mindst fordomme.

Den livsstil unge har i dag, deres forståelse af hvem de er og hvor de kommer fra, bliver sat i perspektiv i mødet med mennesker fra andre miljøer og kulturer end deres egen. Teatret Masken vil ved brug af teatrets arbejdsmetoder og virkemidler starte en refleksionsproces i de unge, hvor de gennem en undersøgelse af deres egen forhistorie, hverdag og ønsker for tremtiden, kan bliver blogere på, ikke kun sig selv, men også det mangfoldige og foranderlige samfund, de er en del af; og ikke mindst de mennesker, som befolker det. 

Teatret Masken har skabt kulturmøder/workshops, hvor unge i Guldborgsund Kommune, etniske danskere og nydanskere, landbørn og bybørn har mødt hinanden. Herigennem har de oplevet sig selv og hinanden og resultatet af kulturmøderene/workshops, kan opleves i Forgreninger.

Dramatiker: Anna Panduro

Dramaturg: Anne Burup Nymark 

Instruktør: Mia Lipschitz 

Skuespillere: Josephine Nørring, Nicklas Bentzen og Malik Grosos Scenograf: Katrine Gjerding 

Produktionsleder: Nils Kragh

Lyddesign: Jes Thede 

Tekniker: Allan Hansen

Scenemedhjælpere: Andreas Storm, Mikkel Ulriksen, Lauritz Bjørn

Foto: Ingrid Riis

Kontor: Annette Christensen og Maria Ploug 

Undervisningsmateriale: Anne Burup Nymark og Hannah Karina Mikkelsen

PR og administration: Hannah Karina Mikkelsen

Ledelse: Nils Kragh, Inger Mikkelsen og Hannah Karina Mikkelsen