Frit efter Ulf Starks bog ”När Jag Besökte Himlen” fra Forlaget Columbine​

Det er med stor glæde, at Teatret Masken; Nørregade Teatret og Teater Hund kan byde indenfor til en super god teateroplevelse for 0.-4. klassetrin, en forestilling der er inspireret af en af Sveriges største børnebogsforfatter, Ulf Stark.

Jens er voksen og bor alene. Jens’ hverdage ligner hinanden og er fulde af sikkerhedsrutiner, han lever et sikkert liv - et liv med livrem og seler, så han går aldrig ud.

Jens´ Mor og Far bor i Himlen og ser bekymrede til dér fra. Han plejede at lege og være et ubekymret barn. Jens leger aldrig mere. Mor og Far har først i Himlen forstået, at man bliver trist, hvis ikke man leger. Derfor sender de en svale ned på Jorden for at hente ham op på besøg i Himlen. De har besluttet at lære Jens at lege, leve og grine.

I Himlen kan alt ske; her er alle muligheder åbne. Efter Mor og Fars anstrengelser og en ukontrollerbar tur ud på De Himmelske Marker, går Jens endelig med på legen. Så han er klar til at rejse tilbage til Jorden og invitere sin gamle legekammerat Peter på besøg.

Himlen kalder Jorden er en dyb og humoristisk forestilling for børn fra 5-10 år og deres familier. Forestillingen er inspireret af én af Sveriges største børnebogsforfattere, Ulf Stark og bogen ”När Jag Besökte Himlen”.

Instruktør: Methe Bendix

Scenograf: Christian Q Clausen

Skuespillere: Jeppe Ellegaard Marling, Anne Abbednæs og Folmer Gry Kristensen

Manuskript: Methe Bendix

- frit baseret på Ulf Starks bog

"När Jag Besökte Himlen"

Colombine Teaterförlag

Dramaturg: Anne Burup Nymark og

Charlotte Sachs Bostrup

Lysdesigner: Maria Pi Houmann

Lyddesigner: Brian Larsen

Koreografisk konsulent: Jacob Stage

Videotenik: Bruno Andersen

Scenemedhjælpere: Allan Hansen, Mikkel Ulriksen og Konstantinos Hansen

Værksted og Produktionsleder:

Nils Kragh

Systue: Inge Marie Hansen og

Inger Mikkelsen

Kontor: Maria Ploug

Konsulent: Frank Rubæk

Foto: Ingrid Riis

Trailer: Jacob Stage​

PR: Hannah Karina Mikkelsen​