Hvornår

Dato: Torsdag 12. sep. kl. 19.30

Varighed: 60 min

Alder: 15 år

Priser

Pris: Løssalg 195 kr, familiebillet 180 kr.

Ung eller studiekort: 90 kr.

MASKEN-SÆSONKORT

OMVE’N HJEMVE er en fortolkning af Rikke Thomsens debut-EP af samme navn, som for alvor satte hende på danmarkskortet med hits som Åltins koldt i København og Mojn når vi komme.

Mange unge i “Udkantsdanmark” står med et valg: Skal de flytte til storbyen, eller skal de aktivt vælge at blive der, hvor de er vokset op? Det er et spørgsmål, de fleste unge sønderjyder i dag bliver mødt med. Overvejelserne er mange. Skal jeg flytte til Aarhus for at følge min drøm? Skal jeg skrive mig op til en lejlighed på Amager og finde en studieplads i København? Hvad kommer folk til at tænke om min dialekt? Skulle jeg blive her i byen med min kæreste?

Alle disse overvejelser er omdrejningspunktet i musikforestillingen OMVE’N HJEMVE, hvor det er de unge sønderjyder, der er i centrum. Vi møder nogle af de unge skæbner på et sted, hvor de står overfor
livets første store, selvstændige valg. Det er en nærværende, humoristisk og tankevækkende teaterkoncert om det at være ung, føle sig anderledes og om at forsøge at finde sine ben i vores lille, store land.

Medvirkende

Thea Kastberg

Linnea Fabricius

Anne Blomsgård